ENDÜSTRİYEL SOSLAR

FSSC 22000 Kalite Yönetim Sistemi’ne uygun olarak
üretilen sos çeşitleri.

DOLGU VE
KAPLAMA SOSLARI
Çikolata, kakao, meyve bazlılar, karamel vb.
DONDURMA İÇİN
TOPPING'LER
Meyve bazlılar, çikolata karamel vb.
TEMEL
SOSLAR
Ketçap, mayonez, hardal, barbekü, acı soslar, köri vb.
ÇEŞNİ
VE DİP SOSLAR
Caesar, bin ada, mantar, Napolitano, bolonez, pizza, döner ve köfte sosları, fesleğen sos, ranch sos vb.
DEĞİŞİK AMAÇLI MEYVE SOSLARI
Değişik amaçlı Frappe’ler, kokteyller, buzlu içecekler.

İLETİŞİM

Tüm konular ile ilgili aşağıda belirtilen iletişim bilgileriyle bizimle temasa geçebilirsiniz.

Emirgazi Mahallesi Emirgazi No:1/A
Kahramankazan / ANKARA
Tel: 0312 814 20 25-26
Fax: 0312 819 00 26